Bestuur

  • Henk ten Hoopen (voorzitterr)
  • Vacature (Secretaris)
  • Willem Klatten (Penningmeester)
  • Marius Boer (Lid)

HenkHenk ten Hoopen is eigenaar van het Advies – en Coachingbureau Ten Hoopen. Ik heb civiele techniek gestudeerd aan de TU Delft en heb verschillende management functies bekleed binnen de overheid en daarbuiten. Naast mijn huidige advieswerk en mijn werk als personal coach voor managers bekleed ik verschillende bestuursfuncties. Mijn belangstelling voor de kunst is groot. Ik schilder van jongs af aan. Als de tijd het toelaat schilder ik vooral portretten en landschappen. Voor beiden heb ik verschillende cursussen gevolgd in binnen en buitenland. Ik ben een frequent bezoeker van musea en exposities.

Willem Klatten

Willem Klatten– inmiddels enkele jaren gepensioneerd na ruim dertig jaar werkzaam geweest te zijn in diverse financieel-administratieve functies in de gezondheidszorg.

Ik ben een kunstliefhebber die regelmatig exposities in binnen- en buitenland bezoekt en colleges en lezingen van bijv. Vrije Academie en SBKZ bijwoont. Ook lees ik het nodige over kunst en cultuur.

Ik wil binnen het bestuur van SBKZ algemeen ondersteunend bezig zijn met als primaire taak de financiën op orde te houden en te zorgen dat bestaande en nieuw te organiseren activiteiten budgettair sluitend kunnen worden georganiseerd.

 

Marius Boer is eigenaar van Marius Boer Fotografie
en  gebruikt met name zwartwit-fotografie als uitdrukkingsmiddel. Yoga en dans zijn favoriete onderwerpen bij het maken van Fine Art.

Algemene ondersteuning als bestuurslid met warm hart voor kunst in brede zin.